Djelatnici:

Ana Sekelj
Anita Erceg
Biljana Malović
Daniel Wurzberg
Davor Kukec
Denis Ribić
Domagoj Malović
Hrvoje Malović
Katarina Wurzberg
Koraljka de Carina
Lidija Ribić
Maja Horvat
Nolan Sharp
Petra Malović
Sandra Kukec
Sandra Sharp
Vjencelsav Erceg

Suradnici:
Michael i Brenda Brent
Brooke i Karen Butler
Matt i Žaklina Brooks
Scott i Jayne Cuidon
Mihael Bermenac
Miljenko Bojčić

 

 

Ana Sekelj. Varaždinka. Godine 2001. diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Do 2011. radila u studentskom ogranku Udruge Fokus. Danas radi na razvoju vodstva i ljudskim resursima te povremeno na raznim projektima i u mentorskim programima Udruge Fokus. Strastvena čitateljica u tramvaju i izvan njega, ljubiteljica kolača, Zagreba, povijesti, Londona, jezika, Praga te dugih druženja na kavi.


Davor i Sandra Kukec, voditelji rada s obiteljima unutar Udruge Fokus. Upoznali su se još u srednjoj školi, zaljubili, vjenčali 1995., te se ubrzo nakon toga zajedno otisnuli preko sedam gora i planina na studij bračnog i obiteljskog savjetovanja i edukacije. Nakon pet godina studija, te sa dvoje djece, vratili su se u Hrvatsku 2001. te se pridružili tek osnovanom timu Obiteljskog života pri udruzi Fokus. Nakon nekoliko godina, 2008. preuzimaju kormilo te postaju voditelji Fokus Obiteljskog života za Hrvatsku i BiH. Trenutačno žive u okolici Zagreba u žutoj kući na kraju ulice, sa žutom mačkom, žutim psom i dva tinejdžera. Od napora se „odmaraju“ radom u vrtu. Oni i dalje čvrsto vjeruju da je dobar odnos moguć, usprkos svakodnevnom stresu sa kojim se suočavamo. Što Sandra i Davor najviše vole raditi? Bračno (Davor) i predbračno (Sandra) savjetovanje te voditi male grupe – radionice (i Sandra i Davor). Imate pitanja? Slobodno im se javite na 091.767. 9925 ili na davor@obiteljskizivot.com


Denis and LidijaDenis Ribic volontirao je za Udrugu Fokus (ogranak Studentski đir) vec u srednjoj školi, a na posljednjoj godini fakulteta odlučio se pridružiti radu Udruge. Posljednjih pet godina posvetio je radu sa studentima u namjeri da im pomogne u osobnom razvoju. Lidija Ribic dosla je u kontakt s Udrugom Fokus na prvoj godini fakulteta kroz radionicu engleskog jezika. Uskoro je pocela volontirati u Udruzi, a po završetku studiranja i raditi u Udruzi. Iako ima diplomu predškolskog odgajatelja i diplomu profesora engleskog i hrvatskog jezika, svoj idealan posao pronasla je u usmjeravanju studenata ka izgrađivanju svoje duhovnosti.


 Nolan i Sandra Sharp

Nolan Sharp je prvi put došao u Hrvatsku u ljeto 1997. kao volonter u projektu za studente koji je organizirala Udruga Fokus. Zaljubio se, a kasnije i vjenčao sa Sandrom, jednom od prvih zaposlenika Udruge Fokus. U konačnici ga je to dovelo do toga da napusti svoju karijeru inženjera u Silicijskoj dolini i preseli se u Hrvatsku gdje je pomogao pokrenuti Svijet zaposlenih, putem kojega Udruga Fokus djeluje među poslovnim ljudima. Nolan je odrastao u Pittsburghu u Pennsylvaniji, a studirao je u Californiji. Nolan i Sandra imaju dva sina. Kod kuće Nolan sa svojim sinovima govori engleski, a Sandra hrvatski. Nolan voli povijest i provodi puno vremena pokušavajući postavke svojih aplikacija za povećanje produktivnosti dovesti do savršenstva. Ima magisterij iz elektrotehnike sa Sveučilišta Stanford i magisterij iz teologije sa Sveučilišta Bethel.


 

 

 

Suradnici