S zadovoljstvom možemo preporučiti ljetni kamp Softball kluba Princ koji je i jedan od naših partnera u našem “Just Feel It?” ljetnom kampu. Još prošle godine smo se uvjerili kako su treneri i osoblje u klubu stručni, ljubazni i strpljivi i da gaje ljubav za ovaj nedovoljno istraženi (barem u Hrvatskoj) timski sport.

Evo i njihovog poziva na kamp.

Kamp će se održati na Jarunu na Softball Centru Princ Zagreb (Ribički prilaz 2) 15.06.2016. do 21.06.2016. Na kampu će sudjelovati maksimalno 40 djece starosti 08 – 13 godina (2009 – 2004 godište) s područja Grada Zagreba. Cilj projekta je omogućiti djeci zanimaciju u prirodi poslije završetka školske godine. Želja nam je pružiti djeci okvir za zdrav način života, pritom se usmjeravajući na koristi sudjelovanja u sportskim aktivnostima na otvorenom prostoru. Program će kombinirati sportske aktivnosti – treninge i utakmice karakteristične za softball, te između sportskih aktivnosti i druge zanimljive radionice (u hladu).


Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena cijelog kampa je 300 kn u koju je uključeno – ručak i užina svih 8 dana, stručno vodstvo i pedagoški nadzor, edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, majica, razni pokloni naši partnera i donatora, sva potrebna oprema za kamp. Treneri koji provode kamp su kvalificirani treneri softballa i volonteri koji su uključeni su Volonteri Softball Kluba Princ – koji su na Europskoj volonterskoj Službi godinu dana u klubu.


Program u kampu vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Ako imate dijete 08 – 13 godina i zanima ga drugačiji sport, javite se na mail: info@softball-princ.hr ili nazovite na 091 519 8900.

Za više informacija pogledajte web stranicu: www.softball-princ.hr