Fokus žene

Što radimo?

Podržavamo, osnažujemo i izgrađujemo žene u različitim ulogama i fazama u njihovim životima potičući ih da rastu intelektualno, emocionalno i duhovno. Promičemo ohrabrivanje umjesto uspoređivanja i radovanje uspjesima drugih umjesto zavisti. Vizija nam je da žene budu za žene. Nudimo predavanja, interaktivne radionice, tečajeve, male grupe i individualno mentorstvo.

Programi

Raširiti krila

Tečaj životnih vještina za žene nudi mogućnost svakoj polaznici za susret sa samom sobom, s drugim ženama i s Bogom u sigurnom i povjerljivom okruženju male grupe. Svaku grupu polaznica vodi voditeljica. Zajedno odgovaramo na važna životna pitanja: Tko sam ja?, Zašto sam ovdje?, Kamo idem?, i Kako ću tamo stići?. Tečaj se sastoji od 10 trosatnih sastanaka. Može se pohađati u Zagrebu, Varaždinu, Vinkovcima i drugim gradovima u Hrvatskoj.

Mame za Mame

Inicijativa prema svim budućim i sadašnjim mamama ima cilj pružanja podrške u svim periodima majčinstva (od trudnoće do “praznog gnijezda”) i u neizmjerno važnoj ulozi koju mame imaju u oblikovanju novih generacija našeg društva, a samim time i naše budućnosti. Kroz interaktivne mjesečne radionice, druženja, izlete, konferencije te individualne sastanke, ohrabrujemo, podržavamo, izgrađujemo i potičemo mame da ostvare svoj puni potencijal kao najvažnije osobe u životu svog djeteta.

Iscjeljujuće promjene

Radionica za osobni razvoj i iscjeljenje na biblijskim principima. “Mnogi ljudi samo izgledaju odraslo, ali nisu stvarno odrasli.”, izjava je dr. Henryja Clouda, autora knjige “Changes That Heal” prema kojoj smo razvili istoimenu interaktivnu radionicu. Cilj radionice je identificirati ona područja u kojima još uvijek nismo odrasli te mijenjati pogrešna uvjerenja o sebi, o drugim ljudima i o Bogu i obrasce ponašanja koji iz njih proizlaze i tako iskusiti iscjeljenje. Radi se u malim grupama. Radionica se sastoji od 10 trosatnih sastanaka. Može se pohađati u Zagrebu.  

Petra Malović i Sandra Sharp

Voditeljice tima Fokus žene

petra.malovic@fokus.hr
sandra.sharp@fokus.hr